Themafeest après-ski in Noord Brabant

Ben je bezig met het organiseren van een personeelsfeest of themafeest? Dan is een après-ski-thema zeker een aanrader. De hele dag kun je in dit thema doorvoeren door bijvoorbeeld de centrale persoon/personen van het feest in Oostenrijkse klederdracht aan te kleden. Of door bijpassende activiteiten en/of spellen te organiseren, zoals een wedstrijd zoveel mogelijk water in pullen naar een emmer proberen te brengen of karaoke op Duitse muziek. Maar ook gewoon een avond of middag hossen en dansen op tirolermuziek is in dit thema niet vreemd.

Bij een personeelsfeest is dit thema erg geschikt om een ontspannen sfeer te creëren omdat iedereen met dit thema al snel in een gezellige feeststemming komt.

De gezellige sfeer van de skikelder in Noord Brabant (bedrijfsfeest locatie in Brabant bij uitstek) met veel hout tegen de muren, houten meubilair, pullen drank, serveersters in Oostenrijkse klederdracht en bijpassende hapjes wordt veelal erg enthousiast ontvangen. Ook de après-ski-muziek kan dan natuurlijk niet achterblijven. Dit alles zorgt voor een ontspannen sfeer tussen collega’s, vrienden of familie.

Dit thema is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een barbecue of buffet. Bij grote groepen heb je dan voor ieder wat wils.

Voor het creëren van een losse sfeer zit je dus met het thema après-ski goed!